Cine este Marco Maxim, tânărul programator și motociclist care a organizat protestul din Zalău împotriva scumpirii carburanților

Navo cover cover cover

Marco Maxim este tânărul zălăuan în vârstă de 27 de ani care duminică a reușit să mobilizeze mai mulți șoferi din oraș să protesteze împotriva valului de scumpiri al prețului combustibilului la pompă. Motociclist și programator de profesie, Marco Maxim anunță deja un nou protest, pentru data de 30 iunie, la Zalău, dar de această dată inclusiv cu autorizație de la Primăria Zalău pentru protest.

Salajul liber Pub

Marco Maxim nu s-a remarcat însă doar datorită acestui protest. La începutul acestui an, în pandemie, tânărul zălăuan a dezvoltat o aplicație online prin care a vrut să susțină în mod gratuit antreprenorii din domeniul HORECA afectați de pandemie.

Tânărul zălăuan lucrează la o companie din Zalău pe postul de programator, iar în timpul liber se ocupă de proiecte personale. Așa s-a născut și proiectul SQr – Imaginea afacerii tale în mediul online. Aplicația a fost lansată pe 31 ianuarie, și a avut ca scop sprijinirea celor din domeniul HORECA afectați de pandemie.

Tânărul dezvoltator are și un trecut în ceea ce privește sprijinirea semenilor aflați în nevoie sau pentru a găsi soluții la diferite probleme apărute în oraș. Astfel, acesta a fost implicat în strângeri de fonduri pentru diverse cazuri umanitare, majoritatea organizate de către membrii grupului Mașini din Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.