Cine este Dan Ghiurco, primarul care face performanță

Navo cover cover cover

Dan Ghiurco este inginerul care a demonstrat implicare, pasiune și management performant atât în profesia de bază, cât și în administrația locală!

Născut și crescut în urbea de pe Someș, orașul Jibou, Dan a ales să devină inginer urmând Universitatea Tehnică Petroșani, unitate de învățământ superior pe care a absolvit-o în anul 1992. La doar patru ani după absolvirea studiilor, devine Șef de sector la Sectorul minier Surduc, iar în anul 2000 devine director al Exploatării Miniere Jibou. În perioada 2004-2016, a dovedit performanță în domeniul privat, fiind directorul unei societăți în plină ascensiune.

În anul 2008, Dan Ghiurco se alătură echipei_PSD și este ales consilier_județean, funcție politico-administrativă pe care a deținut-o două mandate consecutiv, respectiv în perioada 2008-2012 și 2012-2016!

În anul 2016, la alegerile locale din luna iunie, Ghiurco câștigă încrederea locuitorilor din Jibou și devine Primar, în urma unei lupte electorale deloc simple. A avut și are permanentă încredere în Dumnezeu și în Oameni. Este implicat și activ în viața comunității, deschis noului și cu încredere în tineri și energia lor!

De atunci, Dan Ghiurco a demonstrat tuturor că este un primar care face performanță în administrație! A reușit, în doar patru ani de mandat, să schimbe percepția locuitorilor despre administrația locală, despre ce înseamnă a fi primar sau consilier local! A reușit să atragă FonduriEuropene, FonduriGuvernamentale și să implementeze o serie de proiecte atât de necesare Orașului Jibou.

Reabilitări de străzi, modernizarea parcurilor, a spațiilor verzi, reabilitări termice pentru blocurile de locuințe, modernizări și dotări la unitățile de învățământ, construcția unei grădinițe noi, schimbarea în bine a vieții oamenilor prin proiecte de sprijin a persoanelor aflate în nevoie pentru a se integra pe piața muncii, sprijin pentru investitori!

Pe scurt, este primarul care se gândește la toți Oamenii și la toate domeniile în care administrația are competențe! Pentru social-democratul Dan Ghiurco, Faptele Vorbesc!
Acum face parte din de echipa lui Florin Florian pentru că experiența, determinarea și profesionalismul său sunt utile și benefice sălăjenilor! 

Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – organizația județeană Sălaj, executat de SC Sălajul Liber SRL – portal www.salajulliber.ro într-un tiraj de 1 exemplar. CUI mandatar financiar coordonator: 21200019. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.