Cine este cu adevărat Florin Florian, președintele Consiliului Județean Sălaj propus de PSD

Navo cover cover cover cover

Florin Florian (49 ani) este președintele Consiliului Județean Sălaj, propus de PSD la scrutinul din 9 iunie. Subprefect al județului Sălaj în funcție, Florin Florian a demonstrat de-a lungul timpului că este un bun profesionist, un om gospodar, apropiat de cetățeni, mereu deschis la nevoile acestora.

Salajul liber Pub

Florin Florian este președinte al filialei Sălaj a Crucii Roșii, demonstrând ori de câte ori a avut ocazia că este un bun camarad, fiind mereu alături de cei aflați în nevoie, și cel mai important, nu a amestecat niciodată politica cu activitatea de la Crucea Roșie. Multe gesturi nobile, numeroase fapte bune, sute de sălăjeni ajutați, în special copiii din familii devaforizate, niciodată fără a ieși prea mult public și niciodată amestecând cele două activități.

Salajul liber Pub

Florin Florian a fost prefect al județului Sălaj și inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții. Înainte, tot în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții a muncit ca director tehnic, șef serviciu sau șef birou. A muncit și în mediul privat, în domeniul construcțiilor civile și industriale, la o societate importantă din județ unde a fost responsabil cu controlul tehnic de calitate în construcții, cât și director tehnic.

În timpul cât a fost prefect, Florin Florian a coordonat campania România 100, în anul 2018, atunci când țara noastră a împlinit un secol de existență. La centenar, Florin Florian a organizat foarte bine întreaga scenă politică și administrativă din Sălaj, reușind să pună la aceeași masă toți factorii decidenți, atât PNL, cât și PSD sau UDMR, astfel încât evenimentul să fie de un real succes.

Cu viziune pe termen lung, cu idei pentru sălăjeni, Florin Florian are un master la Facultatea de Construcții Timișoara, specializarea în probleme speciale de inginerie, iar înainte a obținut licența ca inginer construcții civile, industriale și agricole.

Vorbește limba engleză, este un bun organizator, are spirit de echipă, bune capacități de comunicare și este pregătită se readucă județul Sălaj pe drumul cel bun al dezvoltării, așa cum doar un inginer o știe face.

Florin Florian a candidat și în 2020 la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, atunci când a strâns încrederea a 29.251 de sălăjeni, adică peste 29,6% din totalul alegătorilor. Prin meritele sale și a echipei din PSD Sălaj, social-democrații au reușit atunci să intre în Consiliul Județean Sălaj cu 10 consilieri județeni bine pregătiți profesional și politic, care de patru ani fac cea mai puternică opoziție împotriva regimului condus de Dinu Iancu Sălăjanu, liderul PNL și principalul contracandidat al lui Florin Florian.

Președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău, are toată încrederea în Florin Florian, iar alături de echipa PSD din județ, cu primari și oameni competenți, sunt convinși că vor recâștiga Consiliul Județean.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.