Cine este antreprenorul Csutak Ionuț, candidat la funcția de consilier județean din partea AUR Sălaj

Navo cover cover

Antreprenorul Csutak Ionuț (43 ani) este oficial candidat la funcția de consilier județean din partea partidului AUR Sălaj. Acesta este un cunoscut antreprenor din Zalău, deține o afacere care îi asigură un trai decent, dar este și școlit, având absolvită Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, specializarea topografie și cadastru funciar.

Salajul liber Pub

Csutak Ionuț este unul dintre membrii de seamă ai AUR Sălaj. Acesta s-a implicat activ în campania „Caravana Medicală”, cât și la strâns semnături de susținere pentru candidații AUR atât la alegerile locale, cât și la europarlamentare.

Acesta a intrat în politică pentru că își dorește să transforme Sălajul într-un județ mai bun pentru toți. Iubește meleagurile natale, este sălăjean și are o dorință reală de a contribui la progresul județului.

„Sunt onorat să vă anunț că am fost nominalizat din partea Partidului Alianța pentru Unirea Românilor Sălaj, la functia de consilier în cadrul Consiliului Județean Sălaj. În calitate de membru al Organizatiei AUR Sălaj, imi doresc privilegiul de a lucra alături de voi în promovarea inițiativelor și proiectelor care vizează să facă din județul nostru un loc mai bun pentru toți. Cu o pasiune profundă pentru comunitatea noastră și o dorință reală de a contribui la dezvoltarea și progresul său, vă asigur că voi aduce cu mine energia și determinarea necesare pentru a face schimbări pozitive și durabile în viața noastră de zi cu zi. Mă angajez să fiu o voce puternică pentru nevoile și aspirațiile noastre, să lupt pentru o educație și servicii de sănătate mai bune, pentru crearea unei mai bune infrastructuri al județului nostru și un mediu în care fiecare sǎlǎjean să se simtă respectat și apreciat! Vă rog să-mi acordați încrederea voastră și să mă susțineți în această călătorie. Cu sprijinul vostru, sunt convins că putem construi împreună un viitor mai luminos și mai prosper pentru Salajul nostru drag!
Cu recunoștință și determinare, CSUTAK IONUT”, spune antreprenorul candidat al AUR la funcția de consilier județean.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.