Chefuri peste chefuri. Unde putem ieși în weekend să ne distrăm, în Sălaj? Se anunță numeroase petreceri în aer liber

Navo cover cover cover cover cover

Reprezentanții HORECA, cât și artiștii din județul Sălaj profită zilele acestea de perioada de relaxare din pandemie pentru a mai strânge rândurile și a le oferi sălăjenilor evenimente unde să se ditreze în weekend.

Salajul liber Pub

În weekendul ce urmează, 13 – 14 august, sunt programate numeroase evenimente în aer liber în Sălaj, unde iubitorii de distracție pot ieși.

Salajul liber Pub

Cele mai multe evenimente au loc vineri seara. Astfel, la piscina Season Pool din Zalău se organizează ca de obicei, un super party cu DJ și cu oferte pentru toți cei care vor să petreacă într-un loc cu o atmosferă pe cinste.

Petreceri vor fi și la terasa de lux Briliant Meseș din centrul Zalăului, unde nu este săptămână să nu existe o surpriză din partea organizatorilor pentru petrecăreți, cum ar fi o roabă cu șampanie și artificii sau vinuri nobile și muzică pe cinste.

Tot vineri seara se organizează un eveniment inedit și la Grădina Zmeilor din Gâlgău-Almașului, acolo unde atmosfera va fi întreținută de Flaviu Pop cu formația și de către DJ George Punk.

Sâmbătă, 14 august, alte două petreceri îi așteaptă pe sălăjeni. Una va fi în Millennium Club din centrul Zalăului, unde organizatorii anunță un show de zile mari. Cel de-al doilea va avea loc pe Meseș, unde se organizeazp Horizon Meseș, un party cu DJ ce va întreține atmosfera.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.