Cel mai scump brad de Crăciun din Zalău costă 4.000 € și este scos la vânzare de o cunoscută florărie din oraș

Navo cover cover

Cel mai scump brad de Crăciun, cu toate decorațiunile incluse, scos la vânzare anul acesta în Zalău se găsește la Florăria Deluxe Codea Flor. Bradul costă aproximativ 4.000 de euro, adică peste 20.000 de lei, iar prețul acesta este dat de numeroasele decorațiuni realizate manual de către personalul florăriei, dar și datorită înălțimei sale, aproape 3 metri.

Salajul liber Pub

Bradul scos la vânzare cu peste 20.000 de lei are diferite decorațiuni, de la nelipsitele globuri de Crăciun până la diferite animale de pluș – veveriță sau păuni, dar și diferite fundițe, spiriduși, coroane și multe altele. Spectaculosul brad a devenit deja un punct de atracție de pe Bulevardul din Zalău, multe mămici cu copii poposind în fața florării pentru a admira decorațiunile de Crăciun.

„Bradul este așa scump pentru că este realizat 100% de către noi. Exceptând bradul propiu-zis, noi am muncit manual la aproape toate decorațiunile care se găsesc pe acesta”, ne spune Ionuț Tuns (Codea), cel care deține florăria.

Totuși, oferta pentru decorațiuni de Crăciun este una vastă, prețurile pornind de la 100-200 de lei, în funcție de figurina sau decorațiunea aleasă, până la cei 20.000 de lei pentru acest brad. Cei care nu doresc totuși un brad atât de extravagant, pot alege din brăduții mai micuți, dar eleganți, a căror preț ajunge doar până la 1.500 – 2.000 de lei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.