Ceartă fără precedent între Ciunt și Bulgărean. Cei doi lideri politici și-au aruncat cuvinte grele: „sunteți analfabeți”

cover Salajul liber3

Ionel Ciunt, liderul PSD Sălaj și Vasile Bulgărean, lider al PNL Sălaj și-au aruncat ieri seară cuvinte grele pe o rețea de socializare. Cei doi lideri politici au fost astfel protagoniștii unei dezbateri, care a lipsit prea mult în campaniile electorale ce au avut loc anul trecut.

Salajul liber Pub

PSD Sălaj, prin vocea lui Ionel Ciunt a strigat în gura mare că PNL politizează învățământul din Sălaj prin noile numiri de directori. Vasile Bulgărean, inspectorul școlar general a ripsotat repede.

„D-le Ciunt, împreună cu PSD ,vă recomand să vă amintiți de anul 2012! Vă rog să lecturati ROFUIP! Nu trebuie să ne reamintiti că sunteți analfabeti funtionali! În 8 ani de zile v-ați bătut joc de educație! Lătraii pot acționa”, a susținut Vasile Bulgărean, după atacul celor de la PSD.

Ionel Ciunt a ripostat și el rapid susținând că PSD l-a „iertat” pe Bulgărean de schimbarea din funcție cât timp acesta a fost director la Colegiul Național „Silvania” din Zalău, deși era liberal.

„Domnule Bulgărean, văd ca vreți să faceți „pe dirigintele clasei” cu PSD. Va atenționez că nu merge! Ați fost director in perioada guvernării PSD pe care o criticați azi cu vehemență și știți bine că nu s-a procedat așa( dumneavoastra fiind un exemplu in acest sens). Dacă vă simțiți „cu musca pe căciulă” , acționați cu adevărat in interesul invațamântului, fără a satisface clientela politică PNL istă!”, a susținut Ciunt.

Vasile Bulgărean nu a mai ripostat la comentariile lui Ionel Ciunt, ci a precizat la următorii care au comentat că sunt „niște lingăi”.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.