Cea mai mare pepinieră de brazi din Europa de Est se află într-un sat din Sălaj și asigură 70% din producția de pomi pentru Crăciun

sos de centura cover cover

În satul Camăr din județul Sălaj se află de ani buni cea mai mare pepinieră de brazi din Europa de Est. Pepiniera este administrată de cunoscutul om de afaceri de succes din județ Attila Szoboszlai.

Salajul liber Pub

Pepiniera de brazi de la Camăr produce 70% din totalul brazilor care se vând înainte de Crăciun în toată România, atât în marile magazine cât și în piața liberă de desfacere și la târguri. De altfel, aceasta este cea mai mare din Europa de Est, atât ca producție, cât și ca standardele înalte la care se pretează, fiind singura din zonă care a primit aceleași titluri privind calitatea ca cele din țările nordice – Suedia, Finlanda.

Parfumuri

Attila Szoboszlai, administratorul pepinierei de la Camăr, ne-a declarat că anul acesta creșterea prețurilor la brazii pentru Crăciun nu va fi mare, comparativ cu celelalte creșteri de pe piață. Acesta susține că maxim 10% va fi creșterea resimțită în prețul final pentru brazi. Astfel, dacă un brad pentru Crăciun era anul trecut 100 de lei, anul acesta se va vinde cu 110 lei.

Parfumuri

 

Salajul liber Pub

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.