Cea mai mare clinică privată din Sălaj împlinește 30 de ani de existență

cover cover casador

Salvosan Ciobanca, cea mai mare clinică privată pentru investigații medicale împlinește luna aceasta 30 de ani de existență. Clinica a fost deschisă oficial în iunie 1991 sub patronajul și buna organizare a doctorului Petru Ciobanca, un fiu al satului Bocșa.

Salajul liber Pub

Petru Ciobanca a deschis clinica Salvosan pentru a le oferi zălăuanilor servicii medicale de înaltă performanță. Acesta ne mărturisește că îți trebuie un gram de nebunie pentru a pune pe picioare o asemenea clinică, însă tot ce a făcut a realizat cu drag pentru pacienți, punând sănătatea sălăjenilor pe primul loc.

Salvosan Ciobanca s-a extins an de an, astăzi ajungând să fie locul de muncă a sute de persoane, cadre medicale, asistenți medicali și infirmieri, dar și locul unde mii de oameni trec pragul pentru a primi speranța zilei de mâine.

Despre Petru Ciobanca putem spun că încă din clasa a V-a visa să devină medic. Gândurile au devenit mai pronunțate încă de când a intrat la liceu. Apoi a urmat Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca pe care a absolvit-o în 1979. A venit la Zalău ca medic stagiar, muncind în Unitatea de Primiri Urgențe. A plecat apoi la Bocșa, în satul natal, pentru că voia să-i ajute pe semenii săi.

S-a întors în cele din urmă la Zalău unde a construit și a consolidat brandul Salvosan.

„Promovăm medicina bazată pe dovezi. Medici buni, integrare, răspunere și exigență morală în rezolvarea cazului: prevenție, diagnostic corect, tratament de succes, acestea sunt calitățile pe care trebuie să le ai pentru succes”, este deviza medicului Petru Ciobanca.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.