Ce spune Poliția despre cei 2 sălăjeni care au fost prinși cu droguri în județul Maramureș

Navo cover cover cover

Azi noapte, la ora 00.25, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că în fața unui imobil din Valea Chioarului, se află un autoturism în care se aflau două persoane, iar una dintre acestea ar fi escaladat gardul unui imobil, scrie VasileDale.ro

Salajul liber Pub

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în trafic autoturismul în cauză, i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar la volan a fost identificat un bărbat de 30 de ani din Sălaj. Ca pasager pe locul din dreapta față a fost identificat un bărbat de 33 de ani din județul Sălaj.

Întrucât conducătorul auto prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior fiind transportat la la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor prezente în organism.

În urma controlului efectuat, în autoturismul condus de bărbat, a fost găsită și ridicată o pungă în care se aflau aproximativ 30 de grame de substanță vegetală.

Substanța în cauză a fost ridicată de polițiști, fiind informați polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalități Organizate Maramureș, în vederea efectuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.