Ce spune Florin Florian despre numirea la Prefectura Sălaj

Navo cover Navo cover

Florin Florian este oficial noul subprefect al județului Sălaj. Acesta a fost în trecut inspectorul șef al Inspectoratului în Construcții al Județului Sălaj, dar și prefect, cât și candidat al PSD Sălaj la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

Florin Florian este unul dintre cei mai îndrăgiți lideri politici din PSD Sălaj, acesta demonstrând de-a lungul timpului că este un lider pus pe treabă, fiind omul faptelor.

Imediat după numirea oficială în funcția de subprefect, Florin Florian a ieșit public cu un mesaj în care ne spune că este onorat de această numire și speră că va putea gestiona cât mai eficient problemele sălăjenilor.

„Numirea mă onorează și îmi oferă posibilitatea de a mă implica în ceea ce înseamnă relația sălăjenilor cu instituțiile statului, locale sau centrale. Revin la Instituția Prefectului într-un context social și politic nou, iar experiența administrativă dobândită o voi folosi alături de colegii din conducerea Instituției, astfel încât să gestionăm cât mai eficient problemele și să găsim cele mai bune soluții. Sunt și voi fi, după cum mă cunoașteți, un om al dialogului și al identificării soluțiilor instituționale optime în relațiile cu societatea civilă, cu mediul de afaceri, cu autoritățile publice locale, instuituții sau agenții cu competențe județene, regionale sau centrale. Le mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat Sălaj pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat de a-i reprezenta la conducerea Instituției Prefectului”, transmite Florin Florian, noul subprefect al județului Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.