Ce părere au sălăjenii despre vaccinul anti COVID-19

Navo cover cover cover

La Institutul Cantacuzino au ajuns ieri dimineață primele doze de vaccin anti-COVID-19. De aici vor fi distribuite în 10 spitale aflate în prima linie a luptei împotriva pandemiei. Premierul Florin Cîțu, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și șeful DSU Raed Arafat se află la institut.

Salajul liber Pub

Un sondaj realizat pe rețelele sociale arată că sălăjenii nu sunt foarte încântați de vaccinarea anti COVID-19. Astfel, cei mai mulți dintre cei care au răspuns la întrebarea „Sunteți de acord cu vaccinul anti Covid-19” și-au exprimat refuzul de a se vaccina.

Astfel, 77% din cei care au răspuns au susținut că nu sunt de acord cu vaccinul, în timp ce doar 23% au susținut că vor să se vaccineze anti Covid-19.

Conform datelor centralizate astăzi, 27 decembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezintă astfel:
■ 6099 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
■ 6 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
■ 5039 pacienți declarați vindecați de la începutul pandemiei;
■ 898 cazuri pozitive în prezent, din care, 49 persoane spitalizate, iar 843 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze (monitorizate de medicul de familie);
■ 631 persoane aflate în carantină la domiciliu;
■ 162 persoane decedate, inregistrate de la începutul pandemiei.
■ Incidența înregistrată la nivelul judetuțui Sălaj, la data de 27.12.2020 este de 0,91/1000 de locuitori.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.