Caz ȘOCANT în Sărmășag – un bărbat a bătut în plină stradă o tânără de 23 de ani

Navo cover cover cover cover cover

Joi, 20 aprilie, în intervalul orar 06.00-15.00, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au desfășurat o acțiune pe raza de competență a secției pentru prevenirea şi descurajarea faptelor comise cu violență, asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică în mediul rural și creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.

Salajul liber Pub

În cadrul acțiunii, au fost puse în executare două mandate de aducere față de doi tineri de 20 și 21 de ani, ambii din localitatea sălăjeană Derșida, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tentativă la lipsirea de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Salajul liber Pub

Polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe tânărul de 21 de ani, că, la 30 martie , în jurul orei 21.30, în timp ce se afla în fața unui magazin alimentar de pe strada Sălajului din localitatea Sărmășag, județul Sălaj, ar fi constrâns o tânără de 23 de ani, prin aplicarea în mod repetat a mai multor lovituri cu pumnii și cu picioarele, în scopul de a o determina să urce în autoturismul său, încercând astfel să o lipsească de libertate.

De asemenea, polițiștii sălăjeni îl bănuiesc pe tânărul de 21 de ani că, în aceeași seară, în jurul orei 22.15, împreună cu tânărul de 20 de ani, în timp ce conduceau câte un autoturism pe drumul european E 81, ar fi șicanat în trafic pe distanța comunelor sălăjene Bobota și Sărmășag, un bărbat de 29 de ani, din Derșida, care conducea un autoturism. Pe raza localității sălăjene Moiad, cei doi l-au blocat în trafic pe bărbatul de 29 de ani, pe care ulterior l-au agresat fizic în repetate rânduri, aplicându-i lovituri cu un obiect contondent, cu pumnii și cu picioarele, provocându-i leziuni pentru îngrijirea cărora acesta a necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale.

Joi, 20 aprilie, în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de cei doi tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tentativă la lipsirea de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul acestei zile, polițiștii din Sărmășag îi vor prezenta pe cei doi tineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Secției nr.8 Poliție Rurală Sărmășag continua cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.