Caz îngrozitor în Valcău de Jos. Un bărbat a ars de viu, iar doi vecini au fost răniți când au sărit în ajutor

Navo cover Navo cover

La data de 4 octombrie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au intervenit în comuna Valcău de Jos, unde o persoană a suferit arsuri, în timp ce încerca să aprindă focul la centrala termică.

Salajul liber Pub

Din primele verificări efectuate la fața locului s-a constatat faptul că, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, din comuna Valcău de Jos, în jurul orei 17:50, ar fi încercat să aprindă focul în centrala termică folosind un lichid inflamabil, moment în care i-a luat foc îmbrăcămintea.

Două persoane, o femeie de 43 de ani și un bărbat de 46 de ani, care i-au sărit în ajutor s-au ales și ei cu arsuri. Bărbatul, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului și a fost transportat cu elicopterul S.M.U.R.D la o unitate medicală din județul Cluj.

Femeia, fiica bărbatului de 77 de ani, a fost transportată cu ambulanța la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Bărbatul, de 46 de ani, vecin cu victima, în încercarea de a stinge focul, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și s-a deplasat la o unitate medicală, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs incendiul.

Pentru a evita astfel de situații, vă reamintim faptul că se interzice folosirea sobelor şi a altor mijloace de încălzire defecte, cu improvizații, supraalimentate cu combustibil sau nesupravegheate, precum şi aprinderea focului utilizându-se lichide inflamabile (benzina, motorina, etc).

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.