Cartierul Ortelec și o stradă din Brădet au rămas din nou fără apă din cauza unor avarii

sos de centura cover cover

Compania de Apă Someș anunță că astăzi, 20 iulie, au loc noi întreruperi de apă în Zalău. Întreruperile sunt însă de scurtă durată, astfel că până deseară va fi apă peste tot.

Salajul liber Pub

Cartierul Ortelec va rămâne fără apă până la ora 16.00, după cum aproximează Compania de Apă, iar strada Cetinei din zona Brădet rămâne fără apă până la ora 13.

„Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei. Apariția unei AVARII pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei.

În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”, transmite Compania de Apă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.