Când se vor finaliza lucrările la parcarea din fața Spitalului Județean din Zalău

cover Salajul liber3

Consiliul Județean Sălaj, prin vocea vicepreședintelui Claudiu Bîrsan, anunță că lucrările la parcare din fața Spitalului Județean din Zalău au termen de execuție de 12 luni, ceea ce înseamnă că până la mijlocul lunii iulie a acestui an, lucrările trebuie să fie finalziate, iar parcarea să fie publică.

„Pe 12 iulie este termenul de finalizare al lucrărilor”, transmite Claudiu Bîrsan.

Salajul liber Pub

Proiectul de amenajare a parcării și spațiului de agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău a fost semnat la data de 13 iulie 2020, acesta având o valoare de peste 5,9 milioane lei, asigurați de la bugetul județului și are ca obiect amenajarea a 91 de locuri de parcare (incluzându-le pe cele destinate persoanelor cu dizabilități și cele pentru mama și copilul), rampa de acces, etc. pe o suprafață totală a terenului investiției de peste 3260 mp, peste 1900 mp reprezentând suprafața destinată parcării, precum și amenajarea unui spațiu verde și de agrement.

Nivelul nou al parcării pentru care au fost începute demersurile de către Consiliul Județean Sălaj, propune o suprafață de peste 1900 mp pentru cele 80 de locuri de parcare suplimentare, cu o valoare estimată de aproximativ 2,5 milioane lei și o durată a execuției previzionată la 6 luni.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.