Călin Morar, primarul din Crișeni a luat atitudine și rezolvă problema pădurii plină de deșeuri

casador cover

Mai mulți sălăjeni care au mers în weekend să culeagă leurdă din pădurea situată la ieșirea din satul Crișeni spre Cristur s-au plâns de faptul că în pădure sunt mormane de deșeuri. Practic, în zonă era un adevărat dezastru ecologic, fiind aruncate mormane de deșeuri, în special componente auto.

Salajul liber Pub

Primul care a sesizat Garda de Mediu a fost consilierul județean al USR, cel care este și președintele Comisiei pentru Mediu – Nicolae Olar.

La scurt timp, comisarii Gărzii de Mediu s-au deplasat în zonă și au constatat cele relatate de sălăjeni. Din păcate, nu au reușit să găsească un vinovat.

Primarul comunei Crișeni, Călin Morar a luat însă atitudine rapid și le-a transmis celor de la Garda de Mediu că se va ocupa de problemă. Practic, primarul din Crișeni a declarat că va monta în zonă camere de supraveghere în zonă pentru a-i depista pe cei care aruncă deșeuri, iar mai apoi, pentru a fi sancționați.

„Pentru a stopa fenomenul abandonării deşeurilor pe raza localității, primarul comunei Crişeni declară că va amplasa camere de supraveghere în aceste zone, persoanele identificate urmând a fi sancționate”, transmite Garda de Mediu Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.