Călin Forț, prima reacție publică, după ce a câștigat alegerile din PSD Zalău

Navo cover cover cover

Călin Forț a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al PSD Zalău și va conduce organizația municipală până în 2026. Dacă în timpul campaniei interne din PSD Zalău, Călin Forț nu a ieșit public cu declarații, acum, după alegeri acesta a transmis un mesaj pentru toți social-democrații din Zalău.

Călin Forț susține că de acum înainte, PSD Zalău trebuie să se concentreze pe unitate, pe proiecte, soluții și idei pentru dezvoltarea PSD ca organizație, cât și a fiecărui membru, astfel încât în 2024, PSD Zalău să fie echipa învingătoare în alegeri.

„Mai întâi de toate, doresc să le mulţumesc colegilor care au răspuns prezent invitaţiei de a participa la Conferinţa de alegeri a organizaţiei noastre. Mulţumesc pentru prezenţă domnului preşedinte al PSD Sălaj, Ionel Ciunt, domnului deputat Florian Neaga, domnului subprefect, Florin Florian, domnului preşedinte Tiberiu Marc, precum şi colegilor de la Jibou, domnul primar Dan Ghiurco şi domnul viceprimar Vlad Paşcalău. A fost un moment de bilanţ a activităţii pe care am avut-o împreună de la conferinţa precedentă, februarie 2020, dar şi un moment în care am ales conducerea organizaţiei pentru următorii 4 ani. Aşa cum am spus şi aseară, acest mandat a fost cel mai provocator mandat, un mandat marcat de doi ani dificili, atipici, care au stat sub semnul pandemiei de Covid 19, al restricţiilor, fiind necesar să ne adaptăm din mers noilor situaţii, să găsim soluţii ingenioase pentru toate campaniile electorale şi pentru acţiunile de voluntariat din acea perioadă. Am subliniat în mai multe rânduri că trebuie să ne concentrăm pe unitate, pe proiecte, soluţii, idei pentru dezvoltarea noastră ca organizaţie şi a fiecăruia dintre noi în aşa fel încât, în anul 2024, an greu pentru orice partid politic, în care se derulează toate tipurile de scrutin electoral, să fim echipa învingătoare! Le mulţumesc încă o dată colegilor pentru votul de încredere acordat, asigurându-i de întreaga mea susţinere şi implicare, şi a noii echipe, în toate proiectele viitoare ale organizaţiei noastre. Am dovedit, încă o dată că uniţi suntem puternici”, a transmis Călin Forț.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.