Brantner, alături de voluntarii de la Let`s do it, România

Navo cover Navo cover

Societatea care se ocupă de ecologizarea orașului Zalău, Brantner, a fost alături în weekend de voluntarii de la Let`s do it, România. Voluntarii, alături de cei de la Brantner au reușit să strângă o cantitate de 2,4 tone de deșeuri.

Deșeurile au ajuns la Centrul de Management Integrat de la Dobrin unde au fost supuse procedurilor care se impun pentru a fi reciclate.

Brantner: Ne-am alăturat azi campaniei naționale de ecologizare ,,Let’ s do it, Romania!”, chiar dacă vremea nu a fost prietenoasa, activitatea noastra tot a continuat. Brantner a sustinut si s-a implicat voluntar in actiunea de ecologizare desfasurata, colectand o cantitate de 2,4 tone de deseuri, adunate de catre voluntarii participanti la aceasta campanie!

Deseurile vor ajunge la Centrul de Management Integrat al Deseurilor/CMID Dobrin, unde vor fi supuse procedurilor care se impun in domeniul gestionarii deseurilor!

Vestea bună este faptul că, atitudinea și comportamentul ecologic se învață de la mic la mare! Multumiri Corinei Turcas pentru organizare.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.