BOMBĂ! Percheziții la un primar PNL din Sălaj. Procurorii au descins în primărie și au ridicat înscrisuri

Navo cover cover

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou au descins la data de 30 mai într-o primărie condusă de un primar PNL din județul Sălaj. Prorucorii il acuză pe primarul liberal de comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, reținându-se în fapt că în perioada 2021 – 2023, în calitate de primar, a atribuit în mod direct contracte pentru lucrări către fratele său. Primarul PNL-ist este cercetat în dosarul cu numărul 703/P/2023, după cum transmit procurorii.

Salajul liber Pub

La data de 30 mai, procurorii au ridicat înscrisuri relevante de la sediul Primăriei, facturi și dovezile plății. Cercetările sunt efectuate în continuare de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru lămurirea aspectelor relevante ale cauzei.

Precizăm faptul că până la finalizarea cercetărilor și a judecății, primarul liberal beneficiază de prezumția de nevinovăție. Totodată, este interesant cum președintele PNL Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu poate să aibă în partid astfel de primari, ca acesta, sau ca celălalt edil liberal, trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.