Bogdan Ilieș, sancționat de jandarmi pentru mesajele afișate împotriva conducerii SCM Zalău

cover cover casador

Bogdan Ilieș, candidat independent la alegerile locale de anul trecut și un susținător activ al echipei SCM Zalău a fost sancționat de Jandarmeria Sălaj pentru bannerele pe care le-a afișat împotriva lui Alin Pop și Doru Țârle. Acesta susține că i s-a încălcat dreptul la liberă exprimare, garantat de Constituția României.

Salajul liber Pub

Astfel, Bogdan Ilieș susține că a fost sancționat și obligat să retragă din spațiul vizibil bannerele împotriva conducerii. Independentul susține că totul a fost comandat către jandarmerie de către conducerea SCM Zalău.

Salajul liber Pub

„Știu că ordinul a venit la comandă și că cei din conducerea SCM Zalău au fost deranjați de mesaj, dar dreptul la exprimare liberă îi garantat de Constituție, deci cine-i mistrețu aici? Nu doresc decât binele fotbalului zălăuan și pentru asta trebuie depolitizată conducerea și aduși oameni din fotbal, nu copii de senatori sau mă rog, foști senatori ! Felicitări jucătorilor, felicitări George Zima pentru buna organizare a jocurilor de baraj, dar șansa face parte din joc ! Eu voi fi mereu alături de voi !”, susține Bogdan Ilieș.

Amintim că SCM Zalău a avut două galerii la meciul de ieri contra Unirii Dej. Una a numărat 22 de persoane și a avut acces pe stadion, iar cea de-a doua, mai numeroasă, a stat dincolo de gard, fiind bine pusă la punct cu tobe, eșarfe și vuvuzele.

Cele două mesaje ale fanilor de la SCM Zalău pentru care Bogdan Ilieș a fost sancționat au fost: „Doru Țârle nu-i isteț, Doru este un mistreț” și „Alin Pop și alte nume, de care fotbalul nu a auzit, să plece cum au venit”.

Cele două mesaje au fost îmbrățișate de mai multe persoane prezente pe stadion și chiar de către alții din clubul SCM Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.