Bogdan Ilea a reprezentat Ministerul Justiției la evenimentul de aniversare a centenarului Baroului Bistrița-Năsăud.

Navo cover cover cover cover cover

Secretarul de stat din Sălaj, avocatul Bogdan Ilea a reprezentat ieri Ministerul Justiției și pe ministrul Alina Gorghiu la evenimentul de aniversare a centenarului Baroului Bistrița-Năsăud.

Salajul liber Pub

Cu această ocazie, Bogdan Ilea a subliniat profundul lor respect față de întregul corp al avocaților și a transmis un mesaj puternic de susținere continuă a parteneriatului nostru cu profesia de avocat.

Salajul liber Pub

„Suntem conștienți de provocările pe care le-ați depășit în ultimul timp, inclusiv cele din timpul pandemiei, cu sprijinul Ministerului Justiției. Și suntem la curent cu provocările actuale cu care vă confruntați. Ministerul Justiției are în centrul preocupărilor noastre identificarea, prin dialog, a celor mai bune soluții pentru îmbunătățirea condițiilor în care avocații își îndeplinesc rolul crucial ca parteneri indispensabili ai sistemului de justiție. Mulțumim pentru eforturile voastre și suntem aici pentru a sprijini în continuare misiunea voastră de a asigura accesul la justiție și drepturile fundamentale ale cetățenilor”, transmite Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiției.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.