Bîrsan, specialistul în buget, a uitat că a împrumutat 100 de milioane de lei în numele sălăjenilor

Navo cover cover cover

Claudiu Bîrsan, devenit peste noapte și specialist în buget, reprofilat în candidatul PNL la Primăria Zalău, după ce a mai trecut prin alte funcții publice, a realizat săptămâna trecută o analiză pe bugetul de dezvoltare al municipiului, fiind nemulțumit de cum prezintă Ionel Ciunt bugetul de dezvoltare al Zalăului.

Salajul liber Pub

Claudiu Bîrsan a uitat însă, la fel ca toți cei prezenți la conferința de presă, de datoria Consiliului Județean Sălaj. Astfel, instituția unde Claudiu Bîrsan este numărul doi, după Dinu Iancu Sălăjanu a contractat în perioada 2020 – 2024 împrumuturi în numele sălăjenilor de 100 de milioane de lei, adică 20 de milioane de euro.

Mai mult, în bugetul Consiliului Județean Sălaj, aprobat anul acesta, o sumă impresionantă de peste 4 milioane de lei va fi cheltuită doar pentru plata împrumuturilor și a datoriilor instituției.

L-am contactat în urmă cu mai multe zile pe Bîrsan pentru a ne explica datoria pe care a contractat-o în numele sălăjenilor și cât vom plăti din buget anul acesta pentru dobânzi și credite, iar acesta ne-a promis că va reveni cu un punct de vedere, însă a uitat și de datorie și de explicații.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.