Bătaie pe bulevardul din Zalău între mai mulți adolescenți. Tinerii și-au împărțit pumni și picioare, apoi au aruncat cu cărămizi și pietre

Navo cover cover cover

Joi, 30 noiembrie, în jurul orei 23.20, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină după ce mai mulți tineri s-au încăierat pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, tulburând ordinea și liniștea publică.

Salajul liber Pub

La momentul intervenției, niciun tânăr nu se afla la fața locului, însă au fost identificați la scurt timp de către jandarmi.În urma verificărilor, s-a stabilit că șapte tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, constituiți în două grupuri, pe fondul unui conflict spontan, s-au încăierat aplicându-și reciproc lovituri cu pumnii și picioarele. Totodată, aceștia și-au adresat amenințări și au aruncat unii asupra celorlalți cu cărămizi și pietre.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încăierare” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.