Bâlbâială la Biroul Electoral Sălaj. Ionel Ciunt, confundat cu europarlamentarul Terheș

Navo cover cover

Biroul Electoral Județean Sălaj, organismul care se ocupă de buna gestionare a alegerilor în județ a încurcat două partide politice de pe scena electorală.

Salajul liber Pub

Astfel, președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt a fost confundat cu președintele PNȚCD Sălaj, europarlamentarul Cristian Terheș. Sau invers. ASta pentru că nu ne putem da seama din ultimul document OFICIAL emis de Biroul Electoral Județean Sălaj care din cei doi a fost confundat cu celălalt.

Biroul Electoral Județean Sălaj a emis Hotărârea numărul 31 din 26.08.2020. În titlul documentului scrie că hotârârea prevede respingerea unei contestații depuse de Partidul Social Democrat.

Imediat mai jos, în primul articol al Hotărârii aflăm că Biroul Electoral Județean Sălaj respinge contestația aceluiași PSD. Interesant este că în articolul doi al aceluiași document OFICIAL ni se vorbește de contestația PNȚCD, iar la finele documentului să aflăm că până la urmă nu se mai respinge contestația PSD, ci cea a PNȚCD.

L-am contactat pe președintele PNȚCD Sălaj, europarlamentarul Cristian Terheș, care ne-a informat că această contestație este a PNȚCD, nu a PSD.

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că va ataca în instanță această hotărâre.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.