Avocata Alexandra Hidan a depus la procurori o petiție semnată de zeci de zălăuani împotriva boschetarului „Ciocolată”

casador cover

Avocata Alexandra Hidan a depus astăzi o petiție la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău împotriva omului străzii poreclit „Ciocolată”. Tânăra avocată a reușit să stângă mărturii împotriva acestuia de la 23 zălăuani care au fost agresați sau au avut probleme din cauza acestuia.

Salajul liber Pub

Avocata cere internarea medicală provizorie a omului străzii.

„Vă solicit, ca în temeiul art. 248 alin. (1) Cod proc. pen. să înaintați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău o propunere motivată de luare față de suspectul MARIAN IULIU a măsurii internării medicale provizorii, cercetat în dosarul penal nr. 538/P/2021 pentru infracțiunea de tulburarea liniștii publice”, se arată în petiția avocatei.

Din petiție rezultă fapul că omul străzii agresează foarte multe mame sau fete singure pe stradă.

Redăm o parte din textul petiției: 

După cum puteți observa, persoanele care participă la acest demers sunt majoritatea femei și mame, victimele așa numitului ”ciocolată”, persoane extrem de vulnerabile, care trăiesc de o vreme cu frica de a nu îl reîntâlni pe acest individ.

Persoanele pe care le reprezint mi-au relatat că au fost urmărite de ”ciocolată”, acesta a fugit după ele în scara blocului, iar altele mi-au spus chiar că s-au trezit cu el în casă!

Mamele mi-au relatat că sunt îngrozite de când ”ciocolată” a reapărut în peisajul urban, și le este teamă să-și lase copiii la joacă afară de frică să nu îi atingă, fiind cunoscut și faptul că această persoană suferă de boli venerice.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.