AUR Sălaj s-a reorganizat: are o conducere nouă, zeci de organizații locale și noi membri importanți

Navo cover cover cover

AUR Sălaj s-a reorganizat, odată cu schimbarea din funcția de președinte a lui Adrian Buda, care a rămas doar simplu membru în cadrul filialei locale. De altfel, fostul președinte al AUR Sălaj a anunțat public pe rețelele sociale că renunță la politică de tot și că nu se va mai implica, dar totuși, a ținut să se afișeze la prezidiu la ultima ședință a partidului, unde a fost primit cu multă diplomație de actuala conducere a AUR Sălaj.

Salajul liber Pub

Astfel, AUR Sălaj are o conducere nouă, numită de la București. Cel care se ocupă de organizația Sălaj de la nivel național este Gheorghe Călătan, iar la nivel de județ sunt doi coordonatori ai filialei – Dumitru Ardelean la nivel de organizații județene, altele decât Zalăul și Ovidiu Șandor, la nivel de municipiu Zalău. De altfel, cei doi sunt persoane bine văzute în comunitate, care au demonstrat în viața profesională că sunt profesioniști.

Cei doi coordonatori – Dumitru Ardelean și Ovidiu Șandor – sunt ajutați acum de o echipă de conducere care a decis să se așeze cu aceștia la masă și să construiască o organizație puternică și solidă. Aceștia sunt oameni care au demonstrat în viață și în profesiile lor. Echipa de conducere este astfel completată cu avocații Ciprian Chenda și Călin Tulbure, dar și cu antreprenorul Cristian Costina și lichidatorul judiciar Ardelean Dorin.

AUR Sălaj a avut deja o primă ședință, organizată de noua conducere, la care au fost prezenți 80 de delegați din întreg județul Sălaj, majoritatea aduși în partid de noua conducere. Printre ei se numără oameni importanți din viața socială și economică a județului.

Noua conducere a reușit deja să construiască și mai multe filiale locale puternice în comune din județ și se pregătește să apere interesele sălăjenilor și ale românilor, așa cum este deviza partidului la nivel național – Familie, Credință, Națiune, Libertate.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.