APEL UMANITAR! Părinții unei fetițe de un an și 6 luni din Sălaj au rămas pe drumuri, după ce casa le-a ars într-un incendiu devastator

Navo cover cover cover cover

Părinții Sarei, o fetiță de doar un an și șase luni, au nevoie disperată de ajutorul oamenilor cu suflet mare, după ce tot ce au strâns o viață întreagă s-a năruit într-o clipă. Căminul lor s-a făcut una cu pământul, a devenit scrum, iar micuța Sara riscă acum să-și petreacă copilăria în stradă.

Salajul liber Pub

Totul s-a petrecut în noaptea de 14 spre 15 mai, atunci când un incendiu devastator a distrus 90% din casa familiei Rostaș din satul sălăjean Agrij. Totul s-a ruinat într-o clipă, iar părinții Sarei au rămas pe drum. Le-au ars toate bunurile, economiile și tot ce aveau strâns în căsuța unde locuiau.

Salajul liber Pub

Cei doi părinți ai Sarei, – Isabela Iacomi (26 ani) și Sorin Rostaș (39 ani) s-au mutat pentru o vreme într-o cameră la părinții lui Sorin, însă au mare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-i putea oferi Sarei o copilărie normală, așa cum era până în noaptea cumplitului incendiu.

Trebuie spus că Sorin Rostaș, tatăl Sarei, este un bărbat muncitor. A muncit mult timp ca șofer pe camion, însă acum nu mai poate merge la muncă până nu-și rezolvă problemele grave legate de locuință și de un acoperiș deasupra capului Sarei, micuța familiei care riscă să rămână pe drumuri.

Cei care doresc să ajute o pot face donând în contul RO55RNCB0214159703480004 – CONT IN LEI deschis pe numele IACOMI ISABELA sau RO39RNCB0214159703480001 – CONT IN EURO deschis tot pe numele IACOMI ISABELA.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.