APEL UMANITAR! O familie cu 3 copii din comuna Valcău de Jos și-a pierdut casa, mașina și banii într-un incendiu. Oamenii au nevoie de ajutorul celor cu suflet mare

Navo cover cover

Familia Rad Florin și Paraschiva din satul Preoteasa, comuna Valcău de Jos a pierdut tot ce a agonisit o viață întreagă, după un incendiu cumplit care a avut loc joi spre vineri noapte. Trei copii au rămas fără nimic, iar părinții sunt disperați. Totul s-a întâmplat după ce un scurtcircuit electric a provocat un incendiu de amploare ce a dus la distrugerea casei.

Salajul liber Pub

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj au făcut tot ce au putut pentru a se lupta cu flăcările. Din păcate, au ars peste 200 de metri pătrați din imobil, tot mobilierul și hainele din camere, toate obiectele electrocasnice, cât și banii, dar și mașina care era parcată în fața casei.

Intervenția pompierilor a fost cu atât mai grea cu cât comuna Valcău de Jos se confruntă, la fel ca întreg Sălajul, cu zile toride și secetă. Primarul comunei, Ioan Roșan, ne-a mărturisit că pentru a putea stinge focul pompierii au folosit inclusiv apă dintr-un bazin de rezervă care trebuia să deservească populația în zilele caniculare.

Familia Rad are acum mare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Aceștia fac un apel la toți cei care pot dona, orice sumă, pentru a se putea pune pe picioare.

Contul unde puteți dona este RO35CECESJ3208RON0296538 – deschis pe numele Rad Florin Cristian, la CEC Bank.

Primarul comunei Valcău de Jos, Ioan Roșan se implică în acest caz, descriind și situația tragică prin care trece familia. Acesta ne-a mărturisit că familia Rad nu avea prea multe surse de venit, și trăiau din venituri oricum foarte mici. Această tragedie este și mai mare când știi că tot ce ai adunat o viață întreagă s-a năruit în câteva clipe.

„Fac un apel la toți oamenii cu suflet mare să doneze atât cât pot. Vom fi și noi alături de familie. Ieri am fost cu cei de la Electrica pentru a reuși să le asigurăm cumva energie electrică. Situația este delicată pentru că familia era greu încercată și înainte, trăind dintr-o sursă de venit nu foarte mare. Îi asigurăm de tot sprijinul Primăriei Valcău de Jos, dar avem nevoie și de ajutorul oamenilor cu suflet mare care mereu au demonstrat că pot face minuni atunci când se mobilizează”, ne-a declarat primarul Ioan Roșan.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.