Angelo, cunoscutul salon de frizerie din Zalău, s-a extins și a devenit „Barbershop Deea Și Gabi”

sos de centura cover cover

Cunoscutul Salon Angelo din Zalău, al celor doi tineri – Deea și Gabi – s-a extins, reușind, ca de fiecare dată, să crească nivelul serviciilor oferite clienților. Cei doi tineri, Andreea și Gabriel Ardelean au reușit să extindă salonul și să-l mute într-o locație mult mai primitoare pentru clienți. Mai mult, Salonul Angelo a devenit de acum Barbershop Deea Și Gabi.

Salajul liber Pub

Parfumuri

Salonul s-a mutat într-o locație nouă, mai primitoare și mult mai spațioasă, iar cei doi tineri au lansat și mai multe oferte inedite pentru clienți. Salon Angelo este situat pe aceeași stradă Crișan din Zalău, dar cu câțiva zeci de metri mai jos – Zalău, strada Crișan, bloc T159, scara F. Salonul are acum două camere primitoare, una de așteptare și pentru servicii de pensat, spălat și aranjat freza, iar cea de-a doua, strict pentru tuns.

Parfumuri

Salajul liber Pub

La Salonul Angelo este disponibil și un catalog cu modele de tunsori pentru cei care își doresc o schimbare de look. Calitatea serviciilor oferite este garantată de aparatura profesionistă, de ultimă generație, folosită de cei doi tineri.

Mai mult, clienții care doresc, pot primi din partea casei cafea sau ceai, cei doi tineri încercând să facă mult mai primitor și prietenesc spațiul în care își desfășoară activitatea.

Pentru programări, cei care doresc, pot apela numărul de telefon 0763287735 sau pot contacta pe facebook echipa Barbershop Deea Și Gabi.

De precizat că Andreea tunde și copii.

Trebuie amintit că cei doi tineri – Deea și Gabi – au pus bazele primului salon de frizerie din Zalău, care a ajuns să fie în timp un etalon și un exemplu pentru tot ceea ce ține de acest domeniu atât în Zalău, cât și în Sălaj. Salonul Angelo a luat naștere în anul 2013 din pasiunea celor doi tineri pentru tuns și aranjat, reprezentând și atunci și acum, locul care oferă o gamă variată de servicii personale – tuns, aranjat barbă, spălat, aranjat freza sau pensat. Salonul și-a păstrat în timp blazonul, iar astăzi a devenit un simbol în domeniu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.