Angajații unei instituții din Zalău, duși „cu japca” la un eveniment electoral

sos de centura cover

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Lucian Bode, ministrul Transporturilor s-au aflat ieri într-o vizită de lucru cu iz electoral. La eveniment a participat și Dinu Iancu Sălăjanu, candidatul PNL la funcția de președinte al Cosniliului Județean Sălaj. Tocmai datorită faptului că la eveniment a participat și candidatul PNL putem spune că acesta a fost unul mai mult electoral, decât orice altceva.

Salajul liber Pub

Ministrul Agriculturii a avut mai multe vizite în Sălaj, printre care și una la Zalău, desfășurată în Amfiteatrul din Parcul Central.

Persoane din cadrul Direcției Sanitar Veterniare – DSVSA ne-au mărturisit că au fost duși cu „japca” la acest eveniment. Angajaíi susțin că au fost sunați de secretara directorului Mircea Martin și au fost informați că în ziua în care vine ministrul Agriculturii la Zalău nu trebuie să aibă delegații, să meargă în controale sau să aibă altă activitate, pentru că trebuie să fie prezenți la eveniment.

Salajul liber Pub

„A sunat secretara. A spus că ni se recomandă să fim prezenți la eveniment, să fie cât mai multă lume. Ni s-a mai recomandat să nu mergem în delegații sau să ne facem altă treabă în ziua vizitei domnului ministru”, ne declară un angajat al DSVSA, supărat pe această practică din instituție.

Nu este primul scandal legat de DSVSA Sălaj, iar lucrurile aici par că nu se mai liniștesc.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.