Ambasadorul Republicii Coreea în România, vizită oficială la Jibou

Navo cover Navo cover

Ambasadorul Republicii Coreea în România, Excelența Sa, Rim Kap-soo a efectuat o vizită oficială în orașul Jibou, unde a fost adus de deputatul Florian Neaga, cel care este în comisia de prietenie din Parlamentul României, dintre țara noastră și Coreea de Sud.

Salajul liber Pub

Alături de primarul de la Jibou, ambasadorul Republicii Coreea a vizitat parcul industrial din oraș și firmele Grovinvest, Sessio și Evoca Manufacturing. Ambasadorul  a avut ocazia să vadă întreg procesul de producție și administrație desfășurat în industria locală, care reprezintă fundamentul economiei jibouane.

La finalul întrevederii, alături de Dan Ghiurco a făcut o plimbare pe aleile Grădinii Botanice “Vasile Fati”, un adevărat etalon al frumuseții naturale, perla turismului sălăjean.

„Vizita la Jibou este o subliniere a faptului că orașul este parte importantă din dezvoltarea județului, o confirmare că puterea lui economică este în creștere și are perspective foarte bune. Transmit mulțumiri, pe această cale, domnului deputat dr. Neaga Florian, care a făcut posibil acest eveniment, fiindcă am reușit încă o dată, tot împreună”, transmite Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.