Alexandru Pura, directorul care a schimbat în bine infrastructura sportivă din Zalău

Navo cover cover

Alexandru Pura (45 ani) este directorul din Primăria Zalău care s-a zbătut în ultima perioadă ca infrastructura sportivă din oraș să fie bine pusă la punct.

Salajul liber Pub

Director al Direcției Patrimoniu, care are în subordine și bazele sportive, Alexandru Pura a făcut demersuri considerabile pentru a reabilita bazele sportive din oraș. Așa se face că în prezent Stadionul Municipal, Sala Sporturilor și Baza de Tenis s-au schimbat la față și arată cu mult mai bine decât ce era în trecut.

Alexandru Pura a fost și cel care s-a zbătut să obțină finanțare pentru modernizarea Stadionului Municipal. Astăzi, SCM Zalău se poate lăuda cu un stadion modern, cu tribune bine puse la pucnt, cu vestiare moderne și cu o suprafață de joc mai rar întâlnită în Liga a III-a.

Astfel, tribuna de la Stadionul Municipal Zalău a fost reabilitată, iar în perioada următoare va fi efectuată recepția lucrărilor. Principalele categorii lucrări care au fost executate la acest obiectiv de investiții constau în decopertarea și curățarea pardoselilor din beton, în scopul pregătirii suprafeței tribunei; refacerea tribunei, prin hidroizolarea, etanșarea, rostuirea și sigilarea întregii suprafețe și izolarea pereților exteriori ai tribunei cu termosistem. De asemenea, au fost montate 1.565 de scaune noi

Lucrările, în valoare de 535.282 lei, au fost finanțate din bugetul local, iar executantul lucrării este SC Avril SRL.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.