ALDE susține proiecte importante pentru dezvoltarea Jiboului

Navo cover cover

Cei doi consilieri locali ai ALDE Jibou – Ioan Almaș și Ștefan Cotuț – au susținut cele mai importante proiecte propuse de administrația condusă de Dan Ghiurco pentru dezvoltarea orașului.

Salajul liber Pub

Cei doi consilieri ai ALDE prezintă o listă de 36 de proiecte pe care l-au sprijinit sau le sprijină în Consiliul Local Jibou alături de consilierii primarului Dan Ghiurco.

Astfel, cei de la ALDE au susținut activ proiectul de 2,1 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea rigolelor pluviale din satele Var și Cuceu, dar și proiectul în valoare de 2,7 milioane de lei privind reabilitarea zonei Garoafelor.

Cei de la ALDE au mai susținut activ proiectul privind construirea de locuințe de serviciu – ANL în Jibou, dar și modernizarea rețelei electrice pe strada Wesselenyi din oraș.

Alte proiecte importante susținute de consilierii ALDE sunt extinderea rețelei de gaze naturale în Rona, Cuceum Husia, amenajarea spațiului de petrecere a timpului liber în zona Castanilor, modernizarera iluminatului public, reabilitarea și modernizarea Grădiniței cu program normal numărul 2, dar și reabilitarea și modernizarea Școlii „Lucian Blag”.

Printre proiectele votate de consilierii ALDE se mai numără modernizarea Liceului „Octavian Goga”, modernizarea ;i extinderea Grădiniței Prichindel, dotarea ambulatoriului de la Spital, construirea bazinului de înot și a sălii de sport, dar și reabilitarea străzilor Libertății, Tudor Vladimirescu, Ororheiului și Wesselenyi.

Consilierii locali ai ALDE au susținut și investiții noi în oraș, printre care amintim reabilitarea și modernizarea străzii Nugerilor, reabilitarea Pieței Agroalimentare, modernizarea parcului CFR, reabilitarea și modernizarea drumului de acces spre Parcul Industrial, extinderea parcului industrial și multe alte proiecte utile societății și locuitorilor orașului Jibou.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților filiala Sălaj si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200063

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.