Adrian Feher face SENZAȚIE în Zalău! Cum a reușit o echipă încropită în câteva zile să aducă argintul sub Meseș

cover cover casador

Povestea echipei de volei din Zalău – SCM – începe anul trecut, când Primăria lui Ionel Ciunt refuză să mai finanțeze proiectul Volei Municipal Zalău, după ce administratorii au început să fie cercetați și chiar reținuți într-un amplu dosar deschis de procurori.

Salajul liber Pub

SCM Zalău s-a confruntat la început cu multe probleme. La echipă a fost adus cunoscutul Adrian Feher, care avea o misiune dificilă – să înscrie echipa direct în prima ligă a voleiului românesc. S-au căutat soluții, iar în cele din urmă s-a reușit înscrierea formației în Dizivia A la volei masculin.

Salajul liber Pub

Timpul a fost scurt, iar majoritatea jucătorilor au fost luați de celelalte echipe, astfel că Adrian Feher nu a avut prea multe variante și s-a orientat repede pe piață, reușind să aducă sub Meseș jucători poate mai puțin cunoscuți, dar pe care a știut să-i pună foarte bine în valoare.

Un alt punct cheie a fost aducerea antrenorilor și faptul că le-a dat acestora mână liberă să construiască formația.

Adrian Feher simte jocul și fenomenul, astfel că a reușit să se impună rapid în Divizia A alături de echipă. A atras numneroși sponsori importanți la SCM Zalău, iar cu banii primiți de la Primăria Zalău a reușit să facă spectacol!

A dat de pământ cu echipe puternice din campionat, a ținut frâu și a câștigat împotriva campioanei Arcada Galați, iar astăzi, când s-a tras linie, SCM Zalău a terminat pe poziția a doua în clasament, aducând sub Meseș medaliile de argint.

SCM Zalău are tot sprijinul Primăriei Zalău și a primarului Ionel Ciunt, iar echipa își dorește acum un parcurs cât mai lung în cupele europene!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.