Adrian Feher, după ce a adus ARGINTUL la Zalău: „vor urma multe succese în voleiul din oraș”

Navo cover cover cover cover cover

În primul an de la înființare, SCM Zalău, secția de volei, a reușit să câștige medaliile de argint în Divizia A1 de volei masculin. Cu un lot încropit în câteva zile, cu puțin timp la dispoziție pentru pregătiri și cu multe incertitudini la început, SCM Zalău, sub tutela lui Doru Țârle și Adrian Feher a reuști să facă senzație și să termine pe locul al doilea, în fața unor echipe precum Steaua București sau Craiova.

Salajul liber Pub

Adrian Feher susține că pentru voleiul din Sălaj este doar începutul, asta deoarece vor urma multe succese alături de SCM Zalău.

Salajul liber Pub

Adrian FEHER: „Este o medalie care ma face extrem de fericit deoarece a fost obținută cu SCM Zalău la in primul an al acestei echipe. La celelalte medalii obținute cu voleiul zalauan am contribuit din teren, iar acum am încercat sa ajut cu ce am putut mai bine. Meritele le au jucătorii și antrenorii, iar eu nu pot decât sa ma bucur ca am putut sa fiu alături de ei. Sunt convins ca aceasta medalie este prima dintr-un șir lung de succese care vor urma pentru voleiul din Zalau”.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.