Adrian Chichișan, ales membru în Comitetul de Direcție al Crucii Roșii

cover cover

Miercuri, 14 iulie, a avut loc Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România. Adunarea a avut ca scop alegerile pentru membri ai Comitetului de Direcție al Societății de Cruce Roșie din România.

Salajul liber Pub

​Chichișan Adrian Miron, fostul Inspector Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj și actualmente Adjunct al Inspectorului General în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a fost ales ca membru al Comitetului de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie din România. Activitatea constantă în ceea ce privește relația cu Crucea Roșie Română, filiala Sălaj, ca vicepreședinte din 2010, determinarea și implicarea în gestionarea activităților ca președinte de filială al Crucii Roșii din 2020, îl recomandă pe Adrian Chichișan ca fiind o persoană devotată misiunii alese.

Salajul liber Pub

​Așadar, col. Chichișan Adrian Miron va face parte din Comitetul de Direcție al SNCRR pentru următorii doi ani. Este pentru prima dată când un sălăjean reprezentant al regiunii de Nord-Vest face parte din acest comitet.

​Crucea Roșie Română este o societate cu scop umanitar care sprijină persoanele vulnerabile în situații de dezastre și criză. Prin programele și activitățile sale în beneficiul societății, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viata, promovează respectul fata de demnitatea umana, fără nicio discriminare bazata pe naționalitate, rasa, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică. Preşedintele Crucii Roşii Române este Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.