Administrație prin telefon. O clădire de patrimoniu din Zalău urma să se transforme în târg de haine, printr-un simplu apel telefonic

Navo cover Navo cover

Un târg de haine era programat să se desfășoare în perioada 1-3 iulie în Clădirea Transilvania din centrul Zalăului, un imobil unicat în România datorită faptului că are în interior cea mai mare pictură murală din țară.

Afișul cu târgul de haine din incincta clădirii de patrimoniu din Zalău a fost intens mediatizat, singurul care nu a fost însă anunțat de eveniment era  primarul Ionel Ciunt. Acesta a rămas surpins de locația unde se va organiza evenimentul, iar astăzi, a decis să nu aprobe organizarea unei piețe de haine în Clădirea Transilvania. Așa se face că evenimentul a fost mutat de organizatori (un SRL din București), prin intermediul primarului Ionel Ciunt în Casa Municipală de Cultură.

Am cerut informații privind târgul de haine, organizatorii, dar în special cine a autorizat locația, respectiv Clădirea Transilvania. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Zalău ne-a informat că locația nu a fost autorizată, ci a fost pusă pur și simplu pusă la dispoziție, iar ulterior a fost realizat afișul. Acesta ne-a mai mărturisit că asupra locației, organizatorii s-au înțeles printr-un simplu telefon cu cei din adminsitrația Zalăului, fără alte documente.

„Nu a aprobat nimeni Clădirea Transilvania. Practic, femeia din București (n.r. – organizatorul târgului) a întrebat la telefon de o clădire mare și spațioasă. Așa s-au ințeles la condiții și asta a fost”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Zalău.

Am mai aflat că această firmă din București pretinde că va vinde haine de la firme celebre la prețuri de producători. Așadar, în perioada 1-3 iulie, zălăuanii sunt așteptați la Casa Municipală de Cultură, la târg de haine.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.