Activități inedite desfășurate la Școala din Agrij în cadrul Programului „Școala Altfel”

Navo cover cover

In perioada 22-26 aprilie la Scoala Gimnazială Nr.1 Agrij s-au desfășurat activitati atractive si benefice in acelasi timp in cadrul Programului „Scoala Altfel”. Astfel, parcul din cadrul unității de învățământ a fost aranjat pentru a avea o unitatea școlară cat mai atractivă si un mediu școlar cat mai sănătos pentru toti beneficiarii.

Salajul liber Pub

Elevii au avut parte de o vizita la fabrica de reciclare de la Oradea fiind câștigătorii concursului national „Arta pentru Mediu” bucurandu-se astfel de rodul eforturilor. Elevii au înțeles importanța colectării selective precum si etapele parcurse de la colectare pana la reutilizare.

Primul ajutor este o componentă importanță în viața fiecărei persoane si poate face diferența dintre viață si moarte. Tinand cont de acest aspect cu sprijinul domnului Igreț Sebastian toti elevii au deprins elementele principale in acordarea primului ajutor.

Pentru ca mediul si protejarea acestuia reprezintă un punct important in activitatea noastră elevii au participat din nou la o activitate de plantare atât in cadrul unității cat si pe raza comunei Agrij. EcoProvocarea nu este pentru noi doar o provocare ci o direcție pe care o urmăm an de an prin acțiuni de protejarea mediului, fie ca vorbim de plantare sau actiuni de ecologizare astfel încât să insuflam elevilor importanța protejării mediului înconjurător.

De asemenea, cei de la școală se mândresc si cu faptul ca elevii scolii au obtinut recent un nou premiu I la concursul organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor.

„Ne dorim să oferim o educație de calitate elevilor, un cadru educațional modern si atractiv iar prin multiplele proiecte si activități specifice ne dorim ca elevii nostri să însușească deprinderi benefice pe tot parcursul vieții. Aceste lucruri nu ar fi posibile fără implicarea tuturor colegilor de la Scoala Gimnazială Nr.1 Agrij și a comunității locale. Profit de această ocazie sa le mulțumesc pentru tot ceea ce fac și pentru intreg sprijinul acordat zi de zi!”, transmite directorul instituției de învățământ, Ardelean Cosmin-Vasile.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.