Accidentul grav de la Jibou a fost provocat de un șofer care nu s-a asigurat când a depășit

Navo cover cover

De dimineață, la ora 08.12, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.1 H, în intrarea în localitatea Jibou, județul Sălaj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.

Salajul liber Pub

Polițiștii rutieri s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Cuceu, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unei autoutilitare care se deplasa în fața acestuia, iar pentru a evita impactul cu autoturismul care circula în spatele său, aflat deja angajat în depășirea sa, ar fi virat înspre dreapta, intrând în coliziune laterală cu autoutilitara, condusă de un bărbat de 56 de ani, din localitatea Sântă Măria, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism, două tinere de 17 și 19 ani, două femei de 44 și 47 de ani, pasagere în primul autoturism, precum și conducătorul autoutilitarei au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii rutieri din Jibou continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.