Accidentul cu 4 victime din Șimleu Silvaniei a fost provocat de un șofer din Zalău care a intrat riscant în depășire

Navo cover cover

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism dinspre Nușfalău înspre Șimleu Silvaniei, pe un sector de drum în aliniament, a pătruns pe sensul opus al direcției sale de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un microbuz, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj.

Salajul liber Pub

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și un bărbat de 46 de ani, din municipiul Zalău, pasager în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, conducătorul microbuzului și un bărbat de 53 ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj, pasager în microbuz, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducăturului autoturismului i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea concentraţiei de alcool deoarece nu a putut fi testat la faţa locului.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.