Accident grav în Baciu între un microbuz care circula spre Zalău și o autoutilitară

Navo cover cover cover

Un accident rutier între două vehicule a avut loc luni dimineața la ieșirea din Baciu spre Sălaj. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital. Accidentul rutier s-a produs între un microbuz și o autoutilitară, în jurul orei 11.

Salajul liber Pub

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 11.00, pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe DN1F, km 9+180 m, la ieșirea din Baciu înspre județul Sălaj, între un microbuz și o autoutilitară.

Din primele informații, coliziunea a fost produsă între o autoutilitară, condusă de un bărbat de 31 de ani, din comuna Aghireșu, care pătrundea din curtea unui imobil pe drumul național și un microbuz, condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Baciu, pe DN1F, cu direcția către județul Sălaj.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 28 ani și un pasager din autovehiculul condus de acesta, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Baciu, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

sursa foto – monitorul de cluj 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.