Accident cu 3 mașini implicate în Mirșid – o șoferiță din Bălan a intrat într-un autoturism care își schimba direcția de deplasare

Navo cover cover cover cover

Astăzi, la ora 10.25, un tânăr de 25 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Mirșid a oprit pentru a permite unei mașini care circula în fața sa să schimbe direcția de deplasare, moment în care a fost acroșat din spate de un autoturism condus de o tânără de 30 de ani, din comuna Bălan. După impact, acesta din urmă a fost acroșat, tot din spate, de un alt autoturism condus de o tânără de 32 de ani, din Jibou.

Salajul liber Pub

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei de pe locul din dreapta față din autoturismul condus de tânăra din Jibou. Cei trei participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Salajul liber Pub

Victima a fost transportată la spital pentru investigații. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.