51 de sălăjeni, amendați în ultimele 24 de ore pentru că nu respectau măsurile impuse prin starea de alertă

sos de centura cover cover

Peste 800 de persoane şi aproape 140 de mijloace de transport au fost verificate de poliţiştii din Sălaj cu privire la respectarea măsurilor pe perioada stării de alertă.

Salajul liber Pub

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate, pe raza întregului județ, poliţiştii au legitimat 824 de persoane şi au verificat 94 de societăţi comerciale.

Parfumuri

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat şi 136 mijloace de transport persoane, dintre care 71 au fost mijloace de transport public în comun. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.200 lei.

Parfumuri

Din totalul sancţiunilor aplicate, 48 au fost pentru nepurtarea măștii de protecție, două pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, iar o sancţiune a fost aplicată pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie.

Salajul liber Pub

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân în continuare în teren, având ca obiectiv principal prevenirea oricăror fapte antisociale sau a altor situaţii de risc care ar putea pune în pericol sănătatea şi viaţa oamenilor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.