Sute de angajați ai Primăriei Zalău vor primi spor pentru muncă în condiții periculoase

Navo cover cover

Consiliul Local Zalău trebuie să voteze în ședința din 15 aprilie un proiect de hotărâre privind acordarea sporului pentru condiții periculoase / vătămătoare pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Zalău, al Direcției publice comunitare de evidență a persoanelor Zalău.

Salajul liber Pub

Purtătorul de cuvânt al instituției, Diana Crișan, ne-a transmis că în total acest spor va reveni tuturor celor 239 de angajați ai instituției, iar fiecare va primi un plus la salariu de 10%.

Am studiat și noi buletinul de analize al celor de la DSP Sălaj, iar unele date au fost făcute chiar să fie. De exemplu, unii angajați vor primi acest spor deoarece la ei în birou temperatura medie este de 21,9 grade, în timp ce media admisă este între 22 și 25 de grade, iar acesta nu este un mediu prielnic de muncă.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Asta a ajuns România ce seamănă cu un stat mafiot ! Despre DSP sper să facă curățenie cât mai repede USR PLUS la această instituție psd-izată ! La primărie aceeași problemă de mentalitate de patrihoți comunistoizi!