13 copii care trăiesc în condiții inumane, DISCRIMINAȚI de un profesor, care este și lider al PSD Sălaj

sos de centura cover cover

Accesul la educație este o noțiune pe care liderul PSD Românași și fost primar al comunei, Marius Borzan, nu o are. Așa că imediat după ce a văzut materialul cu cei 13 copii care trăiesc de azi pe mâine, imagini care au strâns 300.000 de vizualizări, PSD-istul s-a apucat să împroștie cu norori acuzând mama copiilor că trebuia să se gâdnească când i-a născut.

Salajul liber Pub

Parfumuri

Mai multe persoane au sărit imediat în apărarea copiilor și au remarcat faptul că aceste suflete nu au nicio vină, pentru că nu au acces la educație. Liderul PSD Sălaj a continuat însă cu acuzele, chiar dacă este și profesor.

Parfumuri

Acesta a susținut că „așchia nu sare departe de trunchi”. Fiecare înțelege ce vrea, dar noi am înțeles că răul e ușor de făcut, și că PSD încă promovează oameni care nu au nicio viziune de viitor, oameni care deși sunt profesori, pentru ei educație e doar o noțiune despre note, nu despre a civiliza o familie.

În tot acest timp, materialul video postat de Doru Meseșan pe contul său personal de facebook a strâns peste 300.000 de vizualziari, mii de aprecieri și distribuiri, dar și sute de mesaje în care oamenii îi compătimesc pe acești copii care nu au nicio vină că sunt lipsiți de educație și încearcă să-i ajute.

Mai mult, de remarcat că acești copii MUNCESC pentru a se întreține.

Iar ca tabloul să fie perfect, putem spune că sunt multe familii de rromi care prin educație au fost integrate în societate, cum de exemplu se întâmplă la Cheud, Borla sau Vârșolț.

Ionel Ciunt, să contăm pe oamenii din PSD? Vasiel Bulgărean, asta este educație?

Rugăm CNCD să se autosesizeze!

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.