12 permise de conducere, reținute de polițiștii sălăjeni în doar două zile

sos de centura cover cover

Polițiștii Biroului Rutier au desfăşurat timp de două zile  mai multe acţiuni, în municipiul Zalău, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi siguranţa traficului rutier.  Aproape 90 de sancțiuni au fost aplicate, fiind reţinute 12 permise de conducere.

Salajul liber Pub

În perioada 8-9 ianuarie, poliţiştii au fost prezenţi în teren, scopul fiind acela de a preveni evenimentele rutiere grave şi de a fluidiza traficul rutier în zonele aglomerate.

Parfumuri

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 20 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni, 11 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, cinci pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, o sancţiune pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar diferenţa au făcut obiectul altor abateri.

Parfumuri

Valoarea totală a sancţiunilor este de 23.490 lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere, dintre care cinci pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, două pentru depăşire neregulamentară, unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, diferenţa fiind reţinute pentru alte abateri de la normele rutiere.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.