Povestea dureroasă a lui David, un copil din Zalău care mâine începe școala

Navo cover cover cover cover cover

David, un tânăr din Zalău în vârstă de 14 ani are o dureroasă poveste de viață. Este un tânăr foarte modest care trece printr-o grea încercare împreună cu familia sa, scriu cei de la Asociația „Bucuria celor mici” – oameni cu suflet mare care încearcă să schimbe în bine destinele unor copii loviți de grele încercări.

Salajul liber Pub

După ce tata lui David a rămas imobilizat la pat în urma unui accident cerebral, mama sa tocmai ce a aflat că suferă de cancer. Aceasta poartă de grijă de una singură fiului de 14 ani, fiicelor de 16 și 17 ani, nepoatelor de 2 și 3 ani și soțului imobilizat la pat. Locuiesc împreună într-o locuință socială iar singurul venit ce îl au provine din pensie, ajutor de handicap și alocații. De asemenea, David suferă de scolioză și malformație renală.

Salajul liber Pub

Cei de la Asociația „Bucuria celor mici” spun că David începe mâine clasa a noua și și-ar dorii foarte mult să fie pregătit așa cum merită.

„Este în puterea noastră, chiar și cu puțin, să îl ajutăm pe acest tânăr și să îi arătăm că are alături oameni care îl susțin”, susțin cei din asociație.

Deși ar fi o listă lungă a nevoilor, acesta își dorește foarte mult pentru el sau pentru familia sa una din următoarele:

* O pereche de încălțăminte – 150 lei
* O pereche de pantaloni –  125 lei
* O jachetă  – 150 lei
* Un coșuleț de alimente  – 75 lei
* O bicicletă –  520 lei (s-au donat până acum 480 lei din 1.000 lei)

Dacă doriți să faceți una dintre aceste donații  puteți contacta asociația pe pagina de facebook Bucuria Celor Mici sau pe site-ul www.bucuriacelormici.ro

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.