VIDEO. Incidente la Conferința de Alegeri a PSD Zalău. Susținătorii lui Teodor Bălăjel nu sunt lăsați să voteze

Navo cover cover cover

Conferința de alegeri în PSD Zalău era programată a începe la ora 18.00, însă din cauza unor incidente între membri și conducere, nici la această oră (19:30) nu s-a restabilit în totalitate liniștea interioră.

Incidentele au pornit de la faptul că mai mulți membri, care au prezentat la intrare carnetul de membru de partid, nu s-au regăsit pe listele de vot și nu au avut dreptul de a decide dacă Teodor Bălăjel sau Călin Forț merită să fie președinte al PSD Zalău. Membri PSD Zalău i-au reproșat primarului Ionel Ciunt faptul că deși au fost în numeroase campanii împreună, acum le întoarce spatele. De cealaltă parte, Ionel Ciunt a subliniat faptul că aplică doar ceea ce s-a votat în sală.

Astfel, în jurul orei 18:30, în sala conferinței s-a votat dacă cei care nu se regăsesc pe liste, dar au carnet de membru, pot participa la votul final. În total au fost 38 de voturi „pentru” și aproximativ 160 „împotrivă’. Acest prim vot reflectă și dorința celor din sală, care se pare că într-o majoritate clară sunt de partea lui Călin Forț, cu atât mai mult, cu cât, cei care nu pot vota, se pare că sunt susținători ai lui Teodor Bălăjel.

Vom reveni!

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.