USR face „circ” pentru afișele lipite de PNȚCD pe stâlp, dar nu vede afișele lor de pe coșul de gunoi și ale PNL de pe gardul bisericii

USR a ieșit public prin vocea lui Mihai Tamaș și a acuzat PNȚCD că încalcă legea și lipește afișe pe garduri și stâlpi în comuna Creaca. Nimic greșit până aici. Apreciem intenția bună a candidatului pentru un fotoliu de consilier județean.

Ceea ce a uitat acesta să menționeze și să atașeze sunt fotografiile cu afișele USR-PLUS și ale PNL din comună. Dacă PNȚCD a lipit ilegal afișe pe stâlpi și pe garduri, cei de la PNL le-au lipit pe gardul bisericii din centrul comunal, iar cei de la USR pe coșul de gunoi pentru reciclat sticlă.

„În comuna Creaca, în mai multe sate, afișele electorale sunt amplasate ILEGAL pe stâlpi de energie electrică, pe gardul școlii sau la Caminul Cultural.
Legea spune clar care sunt locurile unde este permis afișajul electoral: panourile instalate de Primării și cu acordul scris al proprietarilor – proprietățile private.
Ce să înțelegem de aici: că cei care candidează la Primărie nu cunosc legea sau că nu îi interesează respectarea ei(deși amenzile sunt uriașe)?
Bănuim cu toții că PNȚCD-ul actual e doar fratele mai mic al PSD de ceva vreme, așa că ambele variante sunt valabile!’”, ester mesajul USR Sălaj.
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.